gallery/IMG_1705

Soorten massages

 

Voel je herboren en kies de massage die jij verdient. Plan nu die tijd voor jezelf!

gallery/oip (1)

Hot Stone

Relaxatie

gallery/Relaxing-Music

 

                                 De relaxatiemassage (volledig lichaam)

De ontspanning massage is een van de meest bekende massagevormen en ondertussen al duizenjaren oud.

Het is een zachte,warme lichaamsmassage zodat de geest en het lichaam volledig tot rust kunnen komen. hierdoor zullen opgebouwde spanningen meteen worden weggenomen, waardoor je met vernieuwde kracht en frisse energie verder kunt.

De meerderheid van al diegenen die regelmatig zo’n massage laten uitvoeren zoeken ontspanning en willen in de eerste plaats hun stress verminderen. Stress kan de oorzaak zijn van de meest uiteenlopende gezondheidsklachten, zoals:

  • Pijn en chronische pijn
  • Stijve en pijnlijke spieren
  • Nek- en schouderklachten
  • Hoofdpijn en migraine

 

Prijzen: 60min, 55euro 

                90min, 75euro

 

Hotstone massage

Een hot stone massage is een massage waarbij gebruik gemaakt wordt van warme basaltstenen. Deze afgeronde stenen van vulkanische oorsprong worden in warm water opgewarmd en op verschillende manieren gebruikt tijdens de massage.  De warmte die op deze manier over de huid wordt verspreid dringt door tot in de spieren en zorgt voor een diepe ontspanning.

 

Prijzen: 60min, 60 euro

                90min, 80euro

 

 

 

 

 

 

 

Nek-, schouder- en rugmassage 

Nek-, schouder- en rugmassage

Een nek-schouder-rugmassage verbetert de lichamelijke functies en vermindert vermoeidheid en stress. Bovendien werkt het uitstekend tegen hoofdpijn, rugpijn en een stijve nek.

Deze massage zorgt voor een betere bloedcirculatie en voor meer aanvoer van zuurstof naar de weefsels toe. Zo worden afvalstoffen beter afgevoerd en zal de pijn verminderen doordat weefsels beter in staat zijn om zichzelf te herstellen. Je kan een massage nemen bij moeheid, stress en een gespannen gevoel, maar of je nu wel of geen klachten hebt doet er eigenlijk helemaal niet toe. Een rug-, nek- en schoudermassage is namelijk altijd een cadeautje voor je lichaam en geest.

 

Prijzen; 30min, 30euro

               60min, 50euro